Aanbod

Sold

Sold: Norbartstraat 24, 4921 EC Made

€375,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 348 m²
Liveable area 130 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met forse aanbouw en vrijstaande garage/berging .

Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met forse aanbouw (ca. 47m²), vrijstaande garage/berging (ca. 28m²) met zadeldak en een fraai aangelegde voor-/ en achtertuin. Gesitueerd op een gewilde en aantrekkelijke locatie. In ca. 2000 is de woning gemoderniseerd en uitgebouwd. Zo zijn op de begane grond nieuwe kozijnen geplaatst en tuindeuren bij de keuken, overal HR++ glas in laten zetten, alle wan... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1967
  Status Sold
  Offered since 03 September 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 05371
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 03 September 2019
Last updated 05 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1967
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
HR glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 348 m²
Effective area 130 m²
Living area 36 m²
Kitchen area 19.5 m²
Content 450 m³
Surface area external storage rooms 28 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler HR combi-ketel Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Natural ventilation
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Washbasin furniture
Parking Detached wood
Has an alarm Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes

Definition

Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met forse aanbouw (ca. 47m²), vrijstaande garage/berging (ca. 28m²) met zadeldak en een fraai aangelegde voor-/ en achtertuin. Gesitueerd op een gewilde en aantrekkelijke locatie. In ca. 2000 is de woning gemoderniseerd en uitgebouwd. Zo zijn op de begane grond nieuwe kozijnen geplaatst en tuindeuren bij de keuken, overal HR++ glas in laten zetten, alle wanden en plafonds voorzien van strak stucwerk, elektra vervangen incl. schakelaars/dimmers en wandcontactdozen, meterkast uitgebreid, nieuwe keuken, toiletruimte geplaatst en bijkeuken/badkamer gemaakt. Het dak is in ca. 2004 voorzien van nieuwe pannen, goten en de kap is van binnenuit geïsoleerd. Ook de voor-/ en achtertuin zijn geheel nieuw aangelegd met een volautomatisch beregeningssysteem en de buitengevels zijn gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De woning heeft beneden o.a. een royale woonkamer van ca. 36m², semi-open leefkeuken ca. 19,5m², kelderkast, bijkeuken ca. 9,2m² en een badkamer van ca. 9m². Op de eerste verdieping zijn een 3-tal slaapkamers van ca. 19m²/ 12m² en 9m². De oorspronkelijk badkamer is gewijzigd naar toiletruimte (ca. 3m²). De zolderverdieping (stahoogte ca. 2,00m) is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop. De vrijstaande, houtengarage/berging is gebouwd in ca. 2009. De voortuin is ca. 6,00 x 8,00m en de achtertuin (noord) ca. 12x12,25m. Wat krijgt u: een zeer goed onderhouden en courant gebouwde, mooie gezinswoning met aan de achterzijde veel privacy. Zien is geloven! Wacht niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Bouwjaar ca. 1967, inhoud ca. 450m³ en perceel 348m². (Pand nr. 05371)

Ground floor

Indeling begane grond: Entree met kleine overkapping aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 2,00 x 2,47m) en direct rechts de meterkast (9 groepen/ 1 x aardlek). Links in de hal is de toiletruimte (ca. 1,03 x 1,20m) met staand closet, natuurlijke ventilatie via een uitzetraampje en aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping. In het verlengde van de hal is de toegangsdeur naar de royale, heldere L-vormige woonkamer (ca. 6,54 x 3,76 x 7,00m) met een 3-tal ramen in de zijgevels en een groot raam aan de straatzijde. De vloer is afgewerkt met laminaat en alle muren zijn strak afgewerkt met stucwerk. In de woonkamer is ook de deur naar de voorraad kelderkast. Via een toog heeft men toegang tot een echte gezellige leefkeuken (ca. 4,80 x 4,10m) met aan de tuinzijde openslaande tuindeuren en aan beide zijden een raam pui. In de keuken een compleet keukenblok met geïntegreerde apparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, hete lucht oven, keramische kookplaat met afzuigkap en een spoelbak incl. restenbakje. Ook hier strakke muren en plafond met inbouwspots. De vloer is afgewerkt met een tegel die doorloopt tot in de bijkeuken. Deze leefkeuken is echt uitnodigend. In de bijkeuken (ca. 3,80 x 2,40m) de aansluiting voor was/droogapparatuur en de HR combi-cv (Nefit bj. ca. 2001). Een raam aan de tuinzijde zorgt voor voldoende lichtinval. In de bijkeuken is door de huidige eigenaar nog een werkplek gemaakt. Via deze bijkeuken toegang tot de riante en volledig betegelde badkamer (ca. 3,80 x 2,30m) die voorzien is van een ligbad, wastafel/wastafelmeubel, douchecabine en designradiator. Ventilatie via uitzetraam en/of mechanische ventilatie.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 2,00 x 2,29m) met raam in zijgevel bij de trapopgang, de toegang tot de toiletruimte en een 3-tal slaapkamers respectievelijk groot ca. 3,77 x 2,64m/ 3.36 x 3,24m en 3,10 x 2,89m. In alle slaapkamers ligt laminaat als vloerafwerking en wanden afgewerkt met behang. De toiletruimte (ca. 2,51 x 1,20m/ voorheen de oorspronkelijke badkamer van de woning) heeft een staand closet, wastafel met spiegel en planchet. Deze ruimte zou ook gebruikt kunnen worden voor het witgoed (met toilet). Op de overloop en de trap ligt tapijt. Alle plafonds op deze verdieping zijn met stucwerk. Op de overloop de vlizotrap naar de bergzolder.

Second floor

Tweede verdieping: ruime bergzolder, volledig beplankt en aan binnenzijde afgewerkt met tempexplaten als isolatie. De zolder is eventueel geschikt om een extra slaapkamer met voorzolder te creëren.

Garden

Voor-/ achtertuin en garage/berging: De voortuin is ruim van opzet (ca. 6 x 8m) en fraai aangelegd. Een smeedijzer hekwerkje zorgt voor de afscheiding met de trottoir. Links naast de woning een oprit (van sierbestrating) naar de poort met achterom. Hier kan men eenvoudig een 2-tal auto’s parkeren op eigen terrein. In de achtertuin een ruim terras direct achter de woning met een speelweide. Lei-/ en fruitbomen zorgen voor extra privacy in de tuin met onder deze bomen een schitterende border met hortensia’s. De garage/berging (ca. 5,40 x 5,10m) met binnen een kleine zolder heeft aan de voorzijde een elektrische sectionaldeur en aan de zijkant naar de speelweide openslaande ramen en een aparte loopdeur bij de interne berging van de garage. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van de auto. Tot slot is een nog een keukenblok met warm/koud water (close-in boiler). Voor de garage is een lijngoot gemaakt die zorgt dat het regenwater voldoende wordt afgevoerd. Hoe kan de tuin zo mooi groen blijven? In de garage staat een volautomatische beregeningsinstallatie met pomp en bronnering. Vanuit hier kan je via verschillende groepen meerdere sproeiers bedienen die verwerkt zitten in de voor-/ en achtertuin.

Details

Bouwtechnisch/overige: begane grond betonnen vloer m.u.v. bij woonkamer (vloer aanbouw volledig geïsoleerd). Verdiepingsvloeren houten lagen met tussen balklagen isolatie. Alle muren bij woning uitgevoerd in spouw met in de aanbouw bij de spouwmuren isolatie. Schilderwerk binnen en buiten van 2017, in 2019 onderhoudsschilderwerk uitgevoerd. Riolering buiten vervangen (nu pvc/ 2009). Betimmering voorzijde woning tussen raam woonkamer en slaapkamer nieuw in ca. 2000 (hout). Plat dak aanbouw: bitumen, schuine dakdelen garage/berging: bitumen singles. Buitenkraantje bij achtergevel.

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed