Aanbod

Sold

Sold: Norbartstraat 7, 4921 EB Made

€209,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 220 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Courante en goed onderhouden 2/1 kapwoning met een riante berging/schuur. De woning is gesitueerd op een gewilde locatie in Made, op loopafstand van scholen en het dorpscentrum met de winkels. De zongunstige achtertuin ligt op zuid en is ca. 12m diepe. De woning heeft o.a. een heldere doorzon woonkamer ca. 25m², gesloten keuken ca. 9m², voorraadkelder, 3-tal slaapkamers van resp. ca. 13m²/ 10m² en... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1962
  Status Sold
  Offered since 30 October 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05319
Asking price €209,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 30 October 2018
Last updated 09 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1962
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Roof
Surfaces and content
Plot size 220 m²
Effective area 100 m²
Living area 25.16 m²
Kitchen area 8.91 m²
Content 325 m³
Surface area external storage rooms 22 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Type Back yard
Orientation South
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Cv Radson
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Features
Water heating Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Courante en goed onderhouden 2/1 kapwoning met een riante berging/schuur. De woning is gesitueerd op een gewilde locatie in Made, op loopafstand van scholen en het dorpscentrum met de winkels. De zongunstige achtertuin ligt op zuid en is ca. 12m diepe. De woning heeft o.a. een heldere doorzon woonkamer ca. 25m², gesloten keuken ca. 9m², voorraadkelder, 3-tal slaapkamers van resp. ca. 13m²/ 10m² en 6m² en een badkamer van ca. 2,2m². Op de tweede verdieping is een ruime bergzolder (bereikbaar via vlizotrap) die geschikt is voor het creëren van een 4e slaap-/ of werkkamer. Naast de woning een breed pad naar de berging/schuur (totaal groot ca. 22m²) en een poort met achterom. In deze berging is ook de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur. De woning beschikt over rolluiken op de eerste verdieping, bij de woonkamer aan de achterzijde en aan de zijkant van het keukenraam. De ruime voortuin zorgt voor de privacy vanaf de straatzijde, maar diepe achtertuin biedt ook meer dan voldoende privacy. Een fijne gezinswoning op een aantrekkelijke locatie. Bouwjaar ca. 1962, inhoud ca. 325m³ en perceel 220m². (Pand nr. 05319)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan voorzijde van de woning en hierachter de hal (ca 3,35 x 1,00m) met direct rechts de deels betegelde toiletruimte (ca. 1,00 x 0,90m) met staand closet en uitraampje voor de ventilatie. Aansluitend de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de voorraadkelder onder de trapopgang. In de kelder zit de meterkast (5 groepen / geen aardlek) en de gasmeter. In de hal ligt een tegelvloer die doorloopt tot in de keuken. De wanden in de hal zijn deels afgewerkt met een lambrisering, deels met stuukwerk en een systeemplafond. In het verlengde van de hal is de deur naar de keuken (ca. 3,30 x 2,70m) met een recht keukenblok met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vries combi en een spoelbak. De wanden in de keuken zijn deels betegeld en deels afgewerkt met glasvezelbehang. Via de keuken toegang tot de heldere doorzon woonkamer (ca. 6,80 x 3,80m) met een elektrische sierhaard. Op de vloer ligt parket en de plafonds van houten deeltjes. De grote ramen aan de voor-/ en achterzijde zorgen voor extra veel lichtinval. Vanuit de woonkamer fraai uitzicht op de diepe achtertuin.

First floor

Indeling eerste verdieping: overloop (ca. 2,30 x 1,10m) met een zijraam bij de trapopgang (dat zorgt voor lichtinval op de overloop) en de toegang tot een 3-tal ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,00 x 3,40m / 3,84 x 2,52m en 2,70 x 2,45m. Alle slaapkamers hebben een vaste kast en de vloeren zijn afgewerkt met zeil (houtlook). De plafonds zijn van zachtboard en de wanden zijn afgewerkt met behang. Op de kleinste slaapkamer is een boiler (huur via BSI). De volledig betegelde badkamer (ca. 2,00 x 1,14m/ bj. ca. 2010) ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel met spiegelkastje en een doucheruimte. De ventilatie van de badkamer is via een uitzetraam. Op de overloop via een vlizotrap toegang tot de tweede verdieping.

Second floor

Tweede verdieping: via een vlizotrap toegang tot een volledig beplankte en ruime bergzolder. Op de zolder de cv merk Radson (ca. 2004). De zolder is geschikt voor het creëren van een 4e slaap-/ of werkkamer (nokhoogte ca. 2,10m).

Garden

Voor- achtertuin, berging/schuur: Bij de woning een riante voortuin met een ruim gazon en een plantenborder. Naast de woning een pad naar de poort met achterom. De royale achtertuin heeft direct achter de woning een ruim terras met zonnescherm en een gazon met plantenborder. De berging/schuur is verwarmt, voorzien van elektra/water en heeft aan de voorzijde een elektrisch roldeur en een 2-tal toegangsdeuren aan de tuinzijde.

Details

Bouwtechnisch: Begane grond deels hout, deels beton. Verdiepingsvloeren houten balklagen. Geen kruipruimte. Dak woning: kleipan. Geen dubbelglas. Woning uitgevoerd in spouw, niet geïsoleerd. Kap na-geïsoleerd. Schilderwerk buiten: ca. 2014. De zinken mastgoten aan de voor-/ en achterzijde van de woning zijn al eens vervangen. Buitenkraantje bij achtergevel. In garage zit een “smeerput”.

De koper betaalt een courtage-commissie van € 1.900,- voor de diensten van Zopfi Makelaardij. Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed