Aanbod

Sold

Sold: Schoolstraat 17, 4921 BJ Made

€175,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 210 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Half vrijstaande woning met zeer riante garage-berging (ca. 45m²), zij-tuin en oprit midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De woning heeft op de begane grond o.a. een royale woonkamer van ca. 25m², een echte woonkeuken ca. 18m², slaapkamer aan de voorzijde van de woning van ca. 11m², een toiletruimte met badkamer en een bijkeuken ca. 22m². Achter de bijkeuken is de garage-berging. Via de... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1956
  Status Sold
  Offered since 02 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05320
Asking price €175,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 02 November 2018
Last updated 25 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1956
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 210 m²
Effective area 100 m²
Living area 25.2 m²
Kitchen area 18.64 m²
Content 310 m³
Surface area other inner rooms 48 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Garden
Type Side yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Instantaneous water heater
Heating Stove
Bathroom facilities Shower
Parking Attached stone
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes

Definition

Half vrijstaande woning met zeer riante garage-berging (ca. 45m²), zij-tuin en oprit midden in het gezellige dorpscentrum van Made. De woning heeft op de begane grond o.a. een royale woonkamer van ca. 25m², een echte woonkeuken ca. 18m², slaapkamer aan de voorzijde van de woning van ca. 11m², een toiletruimte met badkamer en een bijkeuken ca. 22m². Achter de bijkeuken is de garage-berging. Via de hal is een trapopgang naar de eerste verdieping met een 2-tal heel kleine slaapkamers en een ruime bergzolder. Naast de woning een nagenoeg volledig bestrate zij-tuin (ca. 8,80 x 3,75m) met hiervoor een oprit (breed ca. 2,55m) met poort. De woning wordt verwarmd door een 2-tal oliekachels (er is wel een gasaansluiting in de woning). De riante garage-berging is ideale ruimte voor iemand die extra veel ruimte bij zijn woning wil voor zijn-haar hobby. Wij wijzen u erop dat het hier gaat om een opknapwoning. Op de begane grond een ruim woonoppervlak en bijzonder is dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer is. Bouwjaar woning ca. 1956, inhoud ca. 310m³ en perceel groot 210m². (Pand nr. 05320).

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning met hierachter de hal (ca. 4,05 x 1,00m) met direct rechts de meterkast (2 groepen/ geen aardlek). Aan het einde van de hal links de deur naar een tussenportaal (ca. 0,90 x 0,90m) met de trap naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de slaapkamer (ca. 3,07 x 3,56m/ met trapkast). In de hal en de slaapkamer ligt tapijt en de wanden in de hal zijn deels afgewerkt met behang en deels met een lambrisering. In de slaapkamer wanden met behang. Geheel achter in de hal de deur naar de speelse en royale woonkamer (ca. 6,30 x 4,00m). De woonkamer heeft een 2-tal grote ramen die uitkijken op de zij-tuin/ oprit en die zorgen voor meer dan voldoende daglicht. In de woonkamer tapijt, wanden van behang en een plafond van zachtboard tegels. De woonkamer wordt verwarmd door een oliekachel. Achter de woonkamer is de woonkeuken (ca. 4,66 x 4,00m). In de keuken een recht keukenblok met koelkast, spoelbak en een 2-tal bovenkastjes en nog een losse unit met 3 kastjes. Verwarming hier ook door een olie gestookte kachel. In de keuken tapijttegels, wanden deels afgewerkt met wandtegels en deels met spachtelputz en een systeemplafond. Aansluitend de bijkeuken (ca. 6,88 x 3,22m) met hier een kastje met de gasmeter, de aansluiting voor wasmachine en een uitstortgootsteen. In de bijkeuken zijn ook de toegangsdeuren naar de deels betegelde toiletruimte met staand closet en de badkamer (ca. 2,00 x 0,90m) met douchebak. In de bijkeuken aan de voorzijde (bij de zij-tuin) openslaande garagedeuren en aan de achterzijde in de bijkeuken een garagedeur (loftdeuren) naar de garage-berging achter de bijkeuken.

First floor

Indeling eerste verdieping: via vast trap toegang direct tot een 2-tal zeer kleine slaapkamers van ca. 4,45 x 3,70m en 2,45 x 2,15m (liggen in elkaars verlengde). De kleinste kamer heeft een dakraampje en de voorste slaapkamer een raam in de topgevel. Achter de 2e slaapkamer de toegang tot een ruime en beplankte bergzolder (ca. 7,55 x 2,75m). Op de bergzolder een geiser die zorgt voor warmwater in de woning.

Garden

Garage-tuin: de riante garage-berging (met plat dak) is ca. 6,10 x 8,00m. De garage is voorzien van elektra en hier is de hoofdopslagtank (bovengronds) voor de oliekachels. Dakafwerking van garage: bitumen (vervangen in ca. 2014). De zij-tuin is nagenoeg volledig bestraat en ligt op oost. Tussen de zij-tuin en de oprit een dubbele poort.

Details

Bouwtechnisch-overig: begane grond beton, verdiepingsvloeren: balklagen. Dubbelglas zijraam keuken en slaapkamer beneden. Zijkant bij keuken nw. goot (ca. 2018). Gasaansluiting wordt alleen gebruikt voor gaskookplaat. Rolluiken bij: voorzijde 2x bij slaapkamer en 1x raam woonkamer.

Van deze woning is/komt een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site www.zopfi-makelaardij.nl of neem contact op met een van onze makelaars). Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed