Aanbod

Sold

Sold: Van Gilslaan 1E, 4921 EM Made

€230,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 68 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

Instap klaar 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats / zeer luxe afgewerk: o.a. nieuwe keuken, badkamer, toiletruimte, cv, paneeldeuren.

Mooi 3-kamer appartement met serre/loggia (west), eigen parkeerplaats en een berging. Het betreffende appartement ligt op de eerste verdieping, links van de hoofdentree met uitzicht op de hoek Van Gilslaan-Zuideindsestraat. De parkeerplaats en de berging behorende bij het appartement liggen aan de achterzijde op de binnenplaats. Het appartement heeft o.a. een woonkamer met open keuken van ca. 3... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 1993
  Status Sold
  Offered since 11 December 2020
  Offered since 11 December 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05438
Asking price €230,000
Service costs €125
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 11 December 2020
Last updated 18 February 2021
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Effective area 68 m²
Content 225 m³
Surface area external storage rooms 4.3 m²
Surface area external, linked storage rooms 4.55 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Unobstructed view
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler HR Nefit HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Made en Drimmelen R 1581
Ownership Full ownership

Description

Mooi 3-kamer appartement met serre/loggia (west), eigen parkeerplaats en een berging. Het betreffende appartement ligt op de eerste verdieping, links van de hoofdentree met uitzicht op de hoek Van Gilslaan-Zuideindsestraat. De parkeerplaats en de berging behorende bij het appartement liggen aan de achterzijde op de binnenplaats. Het appartement heeft o.a. een woonkamer met open keuken van ca. 32m², een 2-tal slaapkamers van ca. 11,50m² en 6,00m², badkamer ca. 3,1m² en een serre/loggia van ca. 4,55m². Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met bij de woonkamer draai-kiepramen en screens. De kozijnen van het appartement aan de zijde van de galerij zijn uitgevoerd in hout. Het complex beschikt over van een lift, automatische deuren bij hoofdentree én achteringang en ieder appartement heeft een videofoonsysteem. Het kleinschalig appartementencomplex ligt op een aantrekkelijk gesitueerde locatie, op zeer geringe loopafstand van AH supermarkt en een opstap bus. De appartementen zijn praktisch ingericht en bestemd om langdurig zelfstandig te kunnen blijven wonen. Zoekt u een praktisch appartement, dan zou dit best wel eens uw keuze kunnen worden. Bouwjaar 1993, woonoppervlak ca. 68m²/ serre ca. 4,55m² en inhoud ca. 190m³. (Pand nr. 05438)

Ground floor

Indeling: Overdekte hoofdentree aan de Van Gilslaan met hier de brievenbussen en het videofoonsysteem. Hierachter een gezellig ingedeelde ontvangsthal met trapopgang en lift met telescoopdeuren naar de eerste verdieping. Naast de lift/trap een achteringang naar de achter het complex gelegen parkeerplaatsen en bergingen.

First floor

Via een gesloten galerij (veilig) is het appartement op de begane grond bereikbaar. Achter de entree een de hal (ca. 5,04 x 1,04m) met direct rechts in de hal de meterkast (5 groepen / 1x aardlek). In de hal ligt net als in de woonkamer, keuken en slaapkamers een mooie, warme laminaatvloer. De wanden in de hal zijn afgewerkt met stucwerk. Links in de hal de deur naar de ruime 2-persoons slaapkamer (ca. 4,04 x 2,85m) met grote vaste (berg)kast (ca. 1,05 x 1,00m). Hier zijn de wanden ook afgewerkt met stucwerk. Rechts in de hal is een tweede slaap/ hobbykamer (ca. 2,90 x 2,10m) die idem is afgewerkt als de 2-persoonsslaapkamer. Beide slaapkamers hebben ramen die uitkijken op de gesloten galerij. Aan het einde van de hal is links de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,30 x 1,00m) met staand closet, fonteintje en spiegel. Tegenover de toiletruimte is de aparte de cv-kast (HR combi-cv Nefit/ bj. 2017/ CW4) met hier tevens de aansluiting voor was- en/of droogapparatuur en het centraal ventilatiesysteem. Aansluitend de volledig betegelde L-vormige badkamer (ca. 1,82 x 1,00 x 2,07m) met wastafel, spiegel en een inloopdouche. Tot slot de toegangsdeur naar de zonnige woonkamer met open keuken (totaal groot ca. 32m² / ca. 6,34 x 4,98m). In de keuken een keukenblok in U-opstelling met bovenkastjes, kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, spoelbak en koelkast. Nabij de keuken is het eetgedeelte met hier een 2-tal draai-kiepramen. Aan de andere zijde is de gezellige zitkamer met de toegangsdeur naar de serre/loggia (groot ca. 2,68 x 1,70m). De wanden in de keuken en de woonkamer zijn ook afgewerkt met stucwerk, en plafonds met spuitwerk.

Details

Parkeerplaats-berging: De eigen parkeerplaats ligt aan de achterzijde en is via een oprijlaan aan de linkerzijde van het complex bereikbaar. Doordat het complex voor de bewoners ook via de achterzijde toegankelijk is, is het hier handig laden en lossen. Nabij de parkeerplaats is ook de halfsteens uitgevoerde berging (ca. 2,40 x 1,80m) behorende bij het appartement. De berging is voorzien van elektra en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen en/of het opbergen van spullen.

Bouwtechnisch/overig: begane grond en verdiepingsvloer: beton. Complex goed geïsoleerd met o.a. muur-/ spouw-/ en dakisolatie. Alle ramen met dubbele beglazing.

De actieve Vereniging van Eigenaren wordt beheerd door Stravast. De servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) bedraagt ca. € 146,50 per maand. Deze servicekosten zijn voorzien in de premie opstalverzekering, schoonmaken gezamenlijke ruimten, periodiek lappen van de ramen aan de buitenzijde, dagelijks onderhoud van het complex en reservering voor het (grote) toekomstige onderhoud aan het complex. De gegevens van de V.v.E. waaronder de financiële gegevens en het huishoudelijk reglement zijn ter inzage.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons online biedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed