Aanbod

Sold

Sold: Wethouder Broekenstraat 5, 4921 TZ Made

€430,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 215 m²
Liveable area 142 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer mooie en riante 2/1 kap woning met carport, garage, prachtige serre, tuinkamer en houten berging. De woning ligt op een fijne locatie. Bijzonder aan deze woning is, dat de woning beschikt over een 5-tal volwaardige slaapkamers. De garage heeft begin dit jaar een veel betere functionaliteit gekregen: In het voorste deel is een kantoor gecreëerd en in het achterste deel is een riante keuken... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1993
  Status Sold
  Offered since 26 March 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 05448
Asking price €430,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 26 March 2021
Last updated 09 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1993
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 215 m²
Effective area 142 m²
Living area 39 m²
Kitchen area 12.8 m²
Content 494 m³
Surface area external storage rooms 22 m²
Surface area external, linked storage rooms 11.26 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Drimmelen R 1600
Area 215 m²

Description

Zeer mooie en riante 2/1 kap woning met carport, garage, prachtige serre, tuinkamer en houten berging. De woning ligt op een fijne locatie. Bijzonder aan deze woning is, dat de woning beschikt over een 5-tal volwaardige slaapkamers. De garage heeft begin dit jaar een veel betere functionaliteit gekregen: In het voorste deel is een kantoor gecreëerd en in het achterste deel is een riante keuken gemaakt die direct bereikbaar is vanuit de woning. Uiteraard zijn beide ruimtes volledig geïsoleerd. Maar nog meer: de keuken opstelling is van 2021, de badkamer is in 2020 vernieuwd, de toiletruimte in 2019 en beide trapopgangen zijn afgewerkt met duurzaam pvc. In 2020 zijn op het dak aan de achterzijde een 13-tal zonnepanelen geplaatst. Overal zijn nieuwe (laminaat)vloeren gelegd. De keuken, woonkamer en een van de zolderslaapkamers hebben airco. Indeling begane grond o.a.: kantoortje (ca. 5,8m²), hal, toilet, U-vormige woonkamer (ca. 39m²) met aansluitend een semi open-keuken (totaal ca. 12,8m²) en aansluitend een serre (ca. 17m²) met glazen schuifwanden en geïntegreerd zonnescherm. Indeling eerste verdieping o.a.: een ruime L-vormige overloop met vaste trapopgang naar tweede verdieping, een 3-tal slaapkamers van resp. ca. 14m² / 9,5m² en 8,7m² en een moderne en complete badkamer (ca. 6,6m²). Tweede verdieping: voorzolder/overloop met hier o.a. de cv Remeha (cc. 2016) en aansluitend een 2-tal volwaardige slaapkamers van ca. 17,3m² en 7,5m². Verder zijn op zowel de begane grond als de eerste verdieping nagenoeg overal rolluiken. Op de oprit is ruimte voor een 2-tal auto’s op eigen terrein. De voortuin is ca. 5,70 breed en ca. 5m diep. De zongunstig, op zuidwest gelegen achtertuin, is ca. 8,60m breed en ca. 10 diep. Hier is een tuinkamer die zorgt voor een schaduwplekje, een tuinhuisje en een poort met achterom. Een echte riante gezinswoning in een rustige straat nabij scholen, AH-supermarkt en opstapplaats bus. Bouwjaar ca 1993, inhoud ca 494m³ en perceel 215m². (Pand nr. 05448)

De bezichtigingen (op afspraak) zijn op een 3/ tot 4-tal opvolgende dagdelen.

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan zijkant van de woning bij de carport met lichtkoepel. Rechts in de hal de meterkast (nieuw 2018 en uitgebreid: 2 x krachtstroom/ 12 groepen met 3x aardlek). In de hal nog een (kleding)kast en links de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte met betonlook wandafwerking, wandcloset, fonteintje met kastje en spiegel. In de hal ligt een fraaie laminaatvloer van extra brede lamellen die doorloopt naar de woonkamer. De trap is afgewerkt met duurzaam pvc. In het verlengde van de hal de toegangsdeur (paneeldeur) naar de royale U-vormige woonkamer(ca. 5,45 x 8,81 x 5,45m). Aan de straatzijde is de zitgedeelte met grote ramen bij de voortuin en een zijraam. De ramen hier zijn voorzien van rolluiken en in deze ruimte hangt ook een airco. Aansluitend de ruimte naar het eetgedeelte en een relaxhoek. Via deze ruimte is de toegangsdeur naar de prachtige serre (ca. 5,53 x 3,09!) met glazen schuifwanddelen. Zo kan je afhankelijk van de weersomstandigheden de serre geheel/ gedeeltelijk openzetten, of geheel afsluiten. In de serre een zonnescherm. Vanuit de relaxruimte toegang tot de ruime keuken (ca. 4,36 x 2,95m) met modern keukenblok in hoekopstelling met geïntegreerde apparatuur zoals: inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer. In de keuken strak afgewerkte muren en op de vloer een keramische tegel. In de keuken airco, een lichtstraat (2021) met triple glas en hier is ook de aansluiting voor het witgoed. In de woonkamer en hal ligt vloerverwarming als bijverwarming. Tot slot is er aan de voorzijde van de voormalige garage een kantoortje gemaakt (ca. 2,84 x 2,05) met 2 openslaande deuren. In deze ruimte is verwarming, een internetaansluiting, strakke muur-/ en plafondafwerking en op de vloer een keramische vloertegel in houtlookmotief. Ideaal als thuiswerkplek.

First floor

Eerste verdieping: L- vormige overloop met toegang tot een 3-tal mooi afgewerkte en ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn resp. ca. 4,79 x 2,94m / 4,04 x 2,37m en 3,89 x 2,24m. In de slaapkamers en op de overloop ligt een laminaatvloer, de wanden in de slaapkamers zijn afgewerkt met spachtelputz. Ook bij de slaapkamers overal rolluiken. De complete badkamer (ca. 3,07 x 2,16m) met betonlook afwerking van de wanden, is voorzien van een ligbad, een ruime inloopdouche met wanddecor tegel afwerking, wastafel met wastafelmeubel en spiegelkastje en een designradiator. Deze ruimte heeft mechanische ventilatie. De badkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Op de overloop is de open trapopgang naar de tweede verdieping. Ook deze trap heeft pvc als afwerking.

Second floor

Tweede verdieping: Overloop met bergruimte, de omvormer van de zonnepanelen en de HR-combi cv Remeha 2016 (achter de kast). Aansluitend een 2-tal ruime slaapkamers (bj. 2018). Een van de slaapkamers heeft een zijraam en de andere 2 grote dakramen die zorgen voor de lichtinval. De slaapkamers zijn groot ca. 5,92 x 2,93m en 3,15 x 2,38m. Op de grootste slaapkamer is een airco. Op de overloop en slaapkamer ligt laminaat als vloerafwerking, strak stucwerk op de slaapkamers en de deuren naar de slaapkamers zijn zgn. paneeldeuren.

Garden

Voor-/ achtertuin, tuinkamer en berging: De nieuw aangelegde voortuin is onderhoudsvriendelijk en heeft een splitborder met 2 bloembakken van moderne steenkorven met hierin fraaie vaste planten. Langs de woning ligt sierbestrating. De achtertuin ligt heerlijk op zuidwest. In de achtertuin ligt hoofdzakelijk sierbestrating. Links in de hoek is een houten tuinkamer die dient als schaduwplekje met BBQ (van beton, blijft achter). Aan de andere zijde van de tuin is een houten berging. En tussen deze berging en tuinkamer is een poort met achterom.

Details

Bouwtechnisch en overig: De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton. Er is kruipruimte onder de woning (mangat bij voordeur) . Schilderwerk voor/- zijkant in 2020, achterzijde ca. 2016. Alle kozijnen zijn van hardhout, m.u.v. keukenraam kunststof (2020) en de openslaande deuren van het kantoortje zijn van aluminium. Overal dubbelglas m.u.v. deuren bij kantoortje. Buitenkraantjes bij voordeur. Plat dak garage (keuken/kantoortje) van januari 2021 (bitumen).

Van de woning is een officieel inmeetrapport aanwezig.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden.

De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zopfi Makelaardij is een betrouwbare en sterkte partner, iemand die je kunt vertrouwen

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed