Aanbod

Sold

Sold: Zijlbergsestraat 18, 4921 SX Made

€495,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 305 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer exclusief afgewerkte, supermooie vrijstaande woning met erker, aanbouw, inpandige garage, voortuin en riante achtertuin (zuid) met tuinkamer (2018). Wie wilt hier nou niet wonen? De huidige eigenaren hebben in ca. 2015 de woning volledig gemoderniseerd en voorzien van fraaie details. Zo zijn alle muren opnieuw afgewerkt met strak stuukwerk, idem de plafonds en wanden in de garage. Er is ee... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1988
  Status Sold
  Offered since 07 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 05414
Asking price €495,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 07 July 2020
Last updated 11 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1988
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall
Full
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 305 m²
Effective area 150 m²
Living area 38 m²
Kitchen area 10 m²
Content 520 m³
Surface area external, linked storage rooms 16.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Garden
Type Front yard
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit HR-combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Gas fireplace
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Description

Zeer exclusief afgewerkte, supermooie vrijstaande woning met erker, aanbouw, inpandige garage, voortuin en riante achtertuin (zuid) met tuinkamer (2018). Wie wilt hier nou niet wonen? De huidige eigenaren hebben in ca. 2015 de woning volledig gemoderniseerd en voorzien van fraaie details. Zo zijn alle muren opnieuw afgewerkt met strak stuukwerk, idem de plafonds en wanden in de garage. Er is een nieuwe luxe keuken, badkamer en toilet geplaatst, overal nieuwe vloerafwerking (begane grond o.a. eiken vloerdelen) en van een van de slaapkamers is een schitterende walk-in-closet gemaakt met fraaie loftdeur naar de nieuw gecreëerde ouderslaapkamer boven de garage. De woonkamer is open gemaakt met de keuken. De industriële woontrend stijgt al enige tijd flink in populariteit, en ook hier is in deze woning aan gedacht tijdens de verbouwing: industriële openslaande deuren tussen woonkamer - keuken en een industriële deur bij de doorgang van de hal naar de woonkamer. De nieuwe gashaard zorgt voor extra sfeer. Ook de meterkast en alle schakelaars en wandcontactdozen zijn vernieuwd. Tot slot zijn aan de achterzijde alle kozijnen vervangen, incl. de garagedeur en voordeur en zijn alle binnendeuren vervangen door paneeldeuren. Tot slot is overal HR++ glas geplaatst. Indeling woning begane grond o.a.: ontvangsthal (ca. 5m²), L-vormige woonkamer (ca. 48m²), keuken (ca. 10m²), garage (bijkeuken/ ca. 19m²). Eerste verdieping o.a. 3-tal slaapkamers van resp. ca.14m²/ 13,6m² en een ouderslaapkamer van ca. 20m², een walk-in-closet van 11m²! Tweede verdieping: royale voorzolder/overloop (ca. ca. 18m²) en een 4e slaapkamer van ca. 18m². Zowel de voor/ als achtertuin zijn fraai aangelegd en zeer royaal te noemen. Voor de garage een brede oprit voor het parkeren van de auto’s op eigen terrein en aan de andere zijde bij de woning een pad met achterom. Bouwjaar woning ca. 1988, inhoud ca. 520m³ (excl. inhoud van de garage) en perceel 305m². (Pand nr. 05414)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de zijkant van de woning met hierachter een ruime ontvangsthal (ca. 2,69 x 2,00m), rechts de trapopgang naar de eerste verdieping en links de volledig betegelde toiletruimte (ca. 1,20 x 1,00m) met fontein en wandcloset. Aansluitend de meterkast (8 groepen / 2x aardlek). De eikenvloer (toplaag) in de hal loopt door tot in de woonkamer en keuken. Via de deur in de hal toegang tot de riante L-vormige woonkamer (ca. 8,40 x 6,50 x 4,40m) met aan de straatzijde een erker die zorgt voor een extra ruimtelijke uitstraling van de woonkamer en de fraaie, strakke gashaard zorgt voor een huislijk geheel. Het zitgedeelte ligt aan de straatzijde en het eetgedeelte bij de openslaande tuindeuren met raam-pui aan de tuinzijde. De tuindeuren met pui zijn net als de industriële deuren zwart gemaakt, hetgeen een extra chique uitstraling geeft. Nabij de openslaande deuren van de keuken is een speelplek voor de kinderen, maar het zou heel goed ook een werkplek voor thuis kunnen zijn. In de keuken (ca. 4,20 x 2,45m) een kookeiland met zit-bar met een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en lades. In de tweede en moderne keukenunit bij het keukenraam zit de overige geïntegreerde apparatuur zoals: vaatwasser, stoomoven, quooker, combimagnetron en een koelkast. Vanuit het keukenraam mooi uitzicht op de achtertuin. In de keuken is een toegangsdeur naar de inpandige garage.

First floor

Eerste verdieping: ruime L-vormige overloop (ca. 2,78 x 2,95, x 1,00m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers een royale walk-in-closet (voorheen 4e slaapkamer) en een ruime badkamer. De kinderslaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 4,15 x 3,40m / 4,00 x 3,40m en de L-vormige ouderslaapkamer boven de garage ca. 7,00 x 1,88 x 3,68m. Deze laatste kamer heeft 2 dakramen die zorgen voor het lichtinval. Op de gehele eerste verdieping ligt een duurzame laminaatvloer. De voormalige toiletruimte op de eerste verdieping (naast de trap) is toegevoegd aan de walk-in-closet. Deze kleedruimte, die tegenwoordig niet mag ontbreken in een woning en erg gewild is, is vanuit alle slaapkamers bereikbaar en is ca. 2,95 x 4,10m. De mooie en volledig betegelde badkamer (ca. 2,95 x 2,00m) ligt aan de straatzijde. De badkamer heeft een “losstaand” ligbad, wastafel met eiken wastafelmeubel met lades, wandcloset en een ruime inloopdouche met lijngoot. De wanden zijn afgewerkt met een 2-tal verschillende wandtegels en alle kranen zijn geïntegreerd in de muur. In het plafond zitten inbouwspots. Ventilatie hier via uitzetraam of via de mechanische ventilatie.

Second floor

Tweede verdieping: ruime voorzolder/overloop 4,00 x 4,50m met hier de aansluiting voor het witgoed en een aparte cv-ruimte met de Nefit HR-combi-cv. ca. 2009. Op de voorzolder is ook nog een kleine tegelwand met wastafel met warm en koud water. Het raam in de topgevel zorgt hier voor de lichtinval. Aansluitend een 4e ruime slaapkamer (ca. 4,15 x 4,50m) met eveneens raam in de topgevel voor het licht. Beide ruimtes hebben een deurtje naar de bergruimte achter de knieschotten.

Garden

Garage, voortuin en achtertuin: de inpandige garage/bijkeuken (ca. 7,00 x 2,75m / in spouw) heeft een keramische tegelvloer, is voorzien van verwarming en de wanden en het plafond zijn gestuukt. In de garage/bijkeuken is ook een mooie vaste kastenwand gemaakt met hierin een koelkast en vriezer. De garage heeft een extra meterkast met 4 groepen en 1x aardlek. Aan de voorzijde heeft de garage openslaande deuren en aan de achterzijde een deur die uitkomt in de achtertuin (bij tuinkamer). De voortuin (ca. 4 x 7m) is bijzonder mooi aangelegd met een grote grindborder met beukenhaag, met hierachter o.a. een 2-tal borders met leibomen en een border tegen de woning met hortensia’s. Het pad met achterom is van grind, afgesloten met een ijzeren- en houten poort. De zongunstige achtertuin op zuid (ca. 12m breed en 11m diep) heeft een heerlijk groot terras direct bij de achtergevel (tuindeuren), dat doorloop naar de tuinkamer en de garage/bijkeuken. Aansluitend een royale speelweide voor de kinderen met bij de erfafscheiding een border met hortensia’s en/of siergrassen. De tuinkamer (ca. 6,00 x 2,75m) van Douglas hout maakt de tuin helemaal compleet. De tuinkamer zorgt natuurlijk voor het nodige schaduwhoekje. Hier in de tuin is het lang genieten van het buitenleven en de tuin kent veel privacy.

Details

Bouwtechnisch/overig: Begane grond en verdiepingsvloeren alle beton (m.u.v. klein stukje voorzijde garage: balklaag). Er is geen kruipruimte onder de woning. Woning en garage gedekt met een klei-pan. Schilderwerk buitenzijde ca. 2018. Kozijnen uitgevoerd in hardhout. Woning heeft spouw-/ vloer-/ en dakisolatie. Dak tuinkamer: bitumen. Buitenkraantje bij tuinkamer.

Biedingen op dit object zijn mogelijk via ons onlinebiedingssysteem (zie de knop “Bod uitbrengen” bij de woning) en uiteraard via e-mail of telefonisch.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de overeenkomst wordt niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. platte gronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het uitgangspunt blijft altijd “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van mindere prioriteit. Koper is in de gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed