Aanbod

Sold

Sold: Catharinastraat 57, 4901 GP Oosterhout

€275,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 362 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Riante hoekwoning gelegen in het centrum van Oosterhout met aanbouw, garage, natte ruimte, voor- zij en achtertuin dat zorgt voor privacy vanaf de straatzijde. De woning heeft o.a. een woonkamer, een (slaap)kamer van ca. 15m² groot die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan, keuken, 3-tal slaapkamers (groot ca. 7m², 13m², 10m² ), 2-tal badkamers... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1960
  Status Sold
  Offered since 09 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05323
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 09 November 2018
Last updated 02 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 362 m²
Effective area 120 m²
Living area 22.38 m²
Kitchen area 12 m²
Content 385 m³
Surface area external storage rooms 35 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Bosch HR combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Half bath
Sink
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has roller blinds Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Riante hoekwoning gelegen in het centrum van Oosterhout met aanbouw, garage, natte ruimte, voor- zij en achtertuin dat zorgt voor privacy vanaf de straatzijde. De woning heeft o.a. een woonkamer, een (slaap)kamer van ca. 15m² groot die eenvoudig toe te voegen is aan de woonkamer waardoor er een royale woonkamer kan ontstaan, keuken, 3-tal slaapkamers (groot ca. 7m², 13m², 10m² ), 2-tal badkamers (groot ca. 7m² en 3m²) en een opbergzolder. Voor de garage een ruime oprit voor het parkeren van een auto op eigen terrein. De ligging is op korte afstand van het winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. Zoekt u een leuke hoekwoning met veel opties, garage, een riant perceel en dicht bij het centrum, dan is dit mogelijk de woning die u zoekt. Bouwjaar woning ca. 1960, inhoud ca. 385m3 en perceel groot 362m² (pand nr. 05323)

Ground floor

Indeling begane grond: entree aan de voorzijde van de woning en direct hierachter de hal (ca. 2,82 x 1,71m). In de hal aan de linkerzijde de meterkast (8 groepen en 2 aardlek) en aan de rechterzijde het toilet met fontein (ca. 1,07 x 0,87m) en de trap opgang naar de eerste verdieping. Het plafond is afgewerkt met kurktegels en tapijt op de vloer/trap. In het verlengde een toegangsdeur naar voorraad kelder en de deels betegelde keuken die voorzien is van opberg kastjes, spoelbak, koelkast, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat (ca. 3,86 x 3,09m) en een deur naar het tussenportaal (vanuit hier toegang tot de achtertuin). De woonkamer (ca. 3,78 x 5,92m) is gelegen naast de keuken met hierachter een slaapkamer/badkamer (ca. 2012) bestaande uit een inloopdouche, toilet, wastafel met ombouw en een boiler (ca. 2012) voor het warm water. In de slaapkamer een raam pui met toegang tot de achtertuin.

First floor

Eerste verdieping: overloop (ca. 2,51 x 1,60m) met toegang tot een 3-tal slaapkamers en badkamer. De 2-tal slaapkamers aan de achterzijde zijn respectievelijk groot (ca. 3,10 x 2,34m en 3,80 x 3,54m). Aan de voorzijde van de woning bevind zich nog een slaapkamer (ca. 3,80 x 2,71m) en de badkamer (ca. 2,55 x 1,10m). Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast eveneens als de overloop. Alle slaapkamers en de overloop hebben een tapijtvloer en een zachtboard/kurk plafond. De volledig betegelde badkamer heeft een bad/douche combinatie en een wastafel met spiegel/planchet. Vanuit hier is de zolder bereikbaar middels een vlizotrap. De kozijnen op de eerste verdieping zijn in ca. 1990 vervangen.

Second floor

Tweede verdieping: via een vlizotrap toegang tot een bergzolder. Op de zolder de CV merk Bosch (ca. 2012).

Garden

Garage, voor- zij en achtertuin: de garage direct achter de woning is halfsteens uitgevoerd, voorzien van een elektrische deur, elektra en een eigen oprit voor de L-vormige garage (binnenwerks 6,00 x 6,50 x 3,00). Aansluitend is er een aparte ruimte (ca. 2,63 x 2,95m) met hier de aansluiting was-/ droogapparatuur. De voor en zij-tuin zijn hoofdzakelijk voorzien van gazonwijde met omheining van buxus en heeft u aan zijkant een achterom.

Details

Bijzonderheden:
Bouwtechnisch-overig: Onder woning geen kruipruimte, watermeter bij de voordeur. Begane grond vloer beton m.u.v. de woonkamer en verdiepingsvloeren van hout. Aanbouw is van ca. 2012. Schilderwerk buitenzijde ca. 2013. Openhaard in de woonkamer maar word nooit gebruikt. Klein eterniet plaatje op de zolder, verder geen asbest gezien (niet uit te sluiten gezien het bouwjaar). Riolering: pvc.

Van deze woning is een bouwtechnische keuring beschikbaar.

De koper betaalt € 1.900,- aan makelaarskosten voor de diensten van Zopfi Makelaardij (Meer informatie hierover zie onze site of neem contact op met een van onze makelaars).

Biedingen op de woning uitsluitend via ons online biedingssysteem bij de woning.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Recently viewed