Aanbod

Sold

Sold: Hildebrandlaan 96, 4904 HD Oosterhout

€135,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Plot size 1,248 m²
Liveable area 65 m²

Note

Instapklaar en sfeervol 3-kamer appartement met 2 balkons en berging in souterrain. Nabij winkels en school, gunstige prijsklasse.

Instapklaar en sfeervol 3-kamer appartement met aan de voor-/ en achterzijde een balkon (ca. 4,0m² en 2,5m²) en een ruime berging in het souterrain. Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft o.a. een ruime hal (ca. 6m²), gezellige woonkamer (ca. 19m²), gesloten keuken (ca. 9m²) met een mooi keukenblok, een 2-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 12m² en 11m² en een badkamer (ca. 2,... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 1964
  Status Sold
  Offered since 14 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05292
Asking price €135,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 May 2018
Last updated 22 July 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,248 m²
Effective area 65 m²
Content 200 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Near shopping center
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Gas boiler
Heating Collective heating
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Instapklaar en sfeervol 3-kamer appartement met aan de voor-/ en achterzijde een balkon (ca. 4,0m² en 2,5m²) en een ruime berging in het souterrain. Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft o.a. een ruime hal (ca. 6m²), gezellige woonkamer (ca. 19m²), gesloten keuken (ca. 9m²) met een mooi keukenblok, een 2-tal ruime slaapkamers van resp. groot ca. 12m² en 11m² en een badkamer (ca. 2,75m). Alle wanden zijn keurig afgewerkt met stucwerk of spachtelputz en alle kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met dubbele beglazing. Het balkon aan de achterzijde ligt heerlijk op zuidwesten. De hoofdentree biedt toegang tot het trappenhuis naar de appartementen en de bergingen in het souterrain. Bijzonder is dat er ook een achteringang is tot het complex dat direct uitkomt bij de bergingen. Het appartement ligt op een leuke locatie aan de rand van de wijk Oosterheide, dichtbij het winkelcentrum Zuiderhout, bushalte en op geringe afstand van een bosrijke omgeving. Nabij het complex zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen en belangrijke uitvalswegen zoals A59 en A27 liggen op enkele autominuten afstand. Een uitstekend appartement voor een zeer gunstige prijs, een prima afwerking en kan zo bewoond worden. Ook zeer interessant voor verhuur (belegging). Bouwjaar appartement ca. 1964, woonoppervlak ca. 80m². (Pand nr. 05292).

Hoofdentree complex ligt aan de Hildebrandlaan met hierachter de centrale ontvangsthal. Bij de hoofdentree de intercom en binnen in de centrale hal de postboxen. In het verlengde van de hal het trappenhuis naar de verschillende verdiepingen en het souterrain.

Ground floor

Indeling appartement: voordeur met hierachter de hal (a. 5,00 x 1,20m) en de toegangsdeuren naar de woonkamer, keuken, slaapkamers en de toiletruimte. Alle vloeren in het appartement hebben laminaat als vloerafwerking. De hal is ruim van opzet met links vooraan de garderobe en halverwege de hal de meterkast (vernieuwd 5 groepen en 2 aardlek). In de hal een stucwerk wanden. Aansluitend rechts de toegang naar de keuken (ca. 2,55 x 3,40m) met een mooi recht keukenblok met spoelbak, bovenkastjes, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en losse apparatuur zoals o.a. koekkast-vriezer en vaatwasser (losse apparatuur ter overname). In de keuken 2 vaste kasten en de wanden zijn hier deels afgewerkt met stucwerk en deels met wandtegels. Via de keuken een deur naar het balkon (ca. 2,60 x0,85m) dat aan de voorzijde ligt van het appartement. Tegenover de keuken een ruime slaap-werkkamer (ca. 4,10 x 2,60m) met balkondeur naar het tweede balkon (ca. 2,60 x 1,50m/ zuidwest) dat aan de achterzijde van het complex ligt. Naast de slaapkamer is de sfeervolle en heldere woonkamer (ca. 5,00 x 3,80m) met deels uitzicht/ toegang tot het balkon aan de achterzijde en vrij uitzicht op de straat. Ook hier keurig afgewerkte wanden met strak stucwerk. De woonkamer doet erg huiselijk en warm aan. In de hal is nog een deels betegelde toiletruimte (ca. 1,10 x 0,95m) met staand closet. De royale tweede (ouder)slaapkamer (ca. 4,70 x 2,60m) heeft wanden afgewerkt met spachtelputz en een plafond dat is afgewerkt met Agnes plafondplaatjes (alle andere plafonds in het appartement zijn afgewerkt met stucwerk). Via deze slaapkamer toegang tot de volledig badkamer (ca. 2,50 x 0,92m) met wastafel met wastafelmeubel, spiegelkastje en inloopdouche. In deze badkamer is tevens de aansluiting voor was-/ en droogapparatuur.

De berging (ca. 2,50 x 2,00m) behorende bij het appartement ligt in het souterrain. Deze berging biedt meer dan voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen ed.

Details

Bouwtechnisch/overig: Verdiepingsvloeren beton. De verwarming van het appartement wordt geregeld via blokverwarming. De bewoners van het appartementencomplex hebben een actieve Vereniging van Eigenaren (beheer door MVGM-vastgoedmanagement).
De servicekosten bedragen € 172,65 (dit is incl. voorschot voor verwarming van € 60,12 per maand). In de servicekosten zit o.a. ook de opstalverzekering. Jaarrekening en meerjarenbegroting, notulen jaarvergadering en het huishoudelijk reglement zijn beschikbaar.

Van deze woning is een verkoopkeuring beschikbaar.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Recently viewed